OVER ONS

Na jaren in vastgoed en makelaardij te hebben gewerkt en na een studie aan de befaamde Inchbald School of Interior Design in London bedacht Nancy Kolff-Rodriguez in 2017 het interieurconcept Del Prado. Als geboren New Yorker met familiewortels in Spanje is Nancy beïnvloed door haar internationale leven dat haar in contact heeft gebracht met veel verschillende culturen en stijlen van leven, waaronder Japan en Frankrijk.

WHAT’S IN A NAME

Nancy’s passie is altijd geweest om een fusie van stijlen in haar huis te creëren. Haar credo is dat je huis je verhaal moet vertellen. Sinds 2011 is Nancy thuis in Nederland. In 2019 heeft ze samen met haar man Quirijn Kolff Del Prado opgezet.

WHAT’S IN A NAME

Onze visie

Waarom die naam?

Veel mensen vragen waarom ons bedrijf Del Prado heet. Mijn man en ik hebben samen een paar jaar in Madrid gewoond, vlakbij een bruisende straat genaamd Calle Del Prado. We hielden erg van Madrid met zijn elegante en toch gemoedelijke levensstijl.

Del Prado betekent “van het veld” in het Spaans. Als stadsmeisje uit New York met Spaanse plattelands roots resoneerde dit met mij. Ik hou van chic en elegant, maar ik ben van nature ook vooral easy going. Het hebben van een huis vol liefde, inspiratie en vreugde, een huis dat jouw verhaal weerspiegelt, is de kern van onze visie. Daarom hebben we de naam gekozen, die voor ons betekenis heeft, die ons vreugde brengt en die onze missie en ons verhaal verteld.

INTERIEURADVIES

Ons team versterken?

INTERIEURADVIES

Heb jij een passie voor stoffen en meubels en vind je het leuk om mensen te helpen met het inrichten van hun huis? Wil je ook graag carrière maken binnen een snelgroeiende organisatie, kom dan eens langs. We zijn altijd op zoek naar creatieve, ondernemende en enthousiaste mensen om ons team te versterken. Stuur je cv en motivatiebrief naar Nancy op info@delpradomaison.com.

We horen graag van je!

Menu