Gordijnen en vouwgordijnen

We helpen u vanaf de beginfase van het brainstormen tot het laatste moment van het ophangen van uw gordijn of vouwgordijn. Dit is het proces:

1. Kom langs in de winkel en breng, als u dat hebt, een paar foto’s mee van de kamer en het raam dat u wilt aankleden, met details over het bestaande ophangmechanisme en/of de gewenste benodigdheden. Het is ook nuttig als u de geschatte afmetingen (plafondhoogte, raamhoogte en -breedte) meebrengt, zodat wij alvast een ruwe kostenraming kunnen maken.

2. Samen kunnen we door onze stoffencollectie gaan om te zien wat u mooi vindt en om u te helpen bij het maken van uw keuzes. Wij bieden gratis stofstalen aan die u mee naar huis kunt nemen. Nu kunt u zien of uw stofkeuzes werken in de werkelijke ruimte, met uw bestaande meubels, de kleur van de muur en de lichtval.

3. Op basis van uw stofkeuzes, voeringopties, plooien en andere afwerkingsopties, en op basis van de door u verstrekte maten, stellen wij een gratis kostenberekening op.

4. Als u tevreden bent met onze kostenberekening, maken we een gratis afspraak om de exacte maten op te nemen. Vervolgens sturen wij u een definitief voorstel.

5. Wanneer u ons het groene licht geeft, sturen we u een orderbevestiging en een factuur voor een 50% aanbetaling. Wij beginnen dan met het maken van de gordijnen, inclusief het bestellen van de stof en het instrueren van het atelier. Het maakproces duurt ongeveer 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de stof.

6. Zodra de gordijnen klaar zijn, nemen we contact met u op om een afspraak te maken met ons professionele installatieteam om de gordijnen op te hangen, samen met eventuele rails of roedes. Zo eenvoudig is het!

ONZE STOFFEN COLLECTIE

We hebben de wereld rondgereisd om de mooiste kwaliteitsstoffen te vinden voor uw gordijnen en stoffering. Onze klassieke benadering van stijl combineert “old world” elegantie met een moderne twist.

Menu