Your home, your story.

ONZE VISIE

Wij geloven in authenticiteit en jezelf omringen met mensen en dingen waar je van houdt. We geloven ook in het mixen van stijlen, ruw met verfijnd, duur met goedkoop. Wij denken dat je huis je moet inspireren en je gelukkig moet maken. Het is onze missie om van uw huis een echte weerspiegeling van uzelf te maken.

Onze stoffen

We hebben de wereld rondgereisd om de mooiste kwaliteitsstoffen voor uw gordijnen en stoffering te vinden. Onze klassieke benadering van stijl combineert “old world” elegantie met een moderne twist.

Onze meubels

Your home your story

We bieden een assortiment sofa’s, fauteuils, eetkamerstoelen, poefs en hoofdeinden aan, handgemaakt en bekleed in Spanje en Portugal. Personaliseer uw meubel met uw keuze uit onze stoffen om echt iets unieks te creëren.

Your home your story

Services

Your home your story

Wij staan u graag bij met interieuradvies en we nemen de volledige zorg voor het maken van de stof tot het gordijn uit handen, inclusief de meting van de ramen en de installatie.

ACCESSOIRES

Om uw interieur verder aan te vullen bieden we een steeds wisselende collectie accessoires aan; kussens op maat; lampen en lampenkappen en unieke vintage items.

Menu